Hotel Aqua Panon je hotel u Vojvodini koji je počeo sa radom 2004. godine i kategorizovan je sa 4 zvezdice. U svom sastavu ima 47 smeštajnih jedinica od čega 3 hotelska apartmana, 7 jednokrevetnih i 37 dvokrevetnih soba za izdavanje. Gostima pružamo kompletnu uslugu smeštaja i ishrane. U novoizgrađenom restoranu, kapaciteta do 150 mesta, možemo organizovati sve vrste proslava ili banketa.

Promenom vlasničke strukture tokom 2011. godine, povraćen je stari sjaj hotelu koji se u Srbiji uvek izdvajao zbog veze sa Banjom Kanjižom, jedinim zdravstvenim centrom koji već 100 godina leči reumatska oboljenja i oboljenja mišića, zglobova i nerava.

Renoviranjem starih soba i izgradnjom novih,  kao i izgradnjom welness i spa centra koji pored đakuzija i finske saune, sadrži i zatvoreni bazen sa termalnom lekovitom vodom, temperature 380C, izgradnjom otvorenog bazena, dimenzija 18,5 puta 9, dubine 1,5 metara oko kojeg se nalazi prostor sa ležaljkama i suncobranima, ali i proširenjem restorana, hotel Aqua Panon postaje na mapi Vojvodine prestižan turistički objekat koji se izdvaja po jedinstvenom spoju zdravstvenog, konferencijskog, lovnog i city break turizma.

Vredno radimo na podizanju nivoa kvaliteta ponude, a sve u cilju zadovoljenja zahteva naših gostiju. Posebnu pažnju poklanjamo ljubaznosti, uslužnosti, higijeni, kvalitetu ishrane i usluge, a sve kako bi gost napustio hotel zadovoljan, sa željom da se ubrzo ponovo vrati.

aquva panon

 

Na recepciji našeg hotela, u svakom trenutku možete iznajmiti bicikle i vožnjom duž Tise, upoznati Kanjižu i njene prirodne lepote.

Pošto smo geografski smešteni na mestu sa koga su nam dostupne razne destinacije, poznate po svojoj autentičnoj tradiciji i bogatoj istoriji – Subotica, Palić, Senta, Totovo Selo, ali I susedna Mađarska republika čiji granični prelazi Đala i Horgoš se nalaze na samo 20-tak kilometara od hotela, na zahtev gosta organizujemo individualne I grupne posete.

Opstina Kanjiza bogata je i lovnim potencijalom koji je samo jedan od brojnih turistickih atrakcija kojim ovaj kraj raspolaže. Lovni turizam u Vojvodini ima dosta dugu tradiciju kako među domaćim tako i medju inostranim lovcima koji već decenijama posećuju lovišta na prostoru Vojvodine i naši su verni gosti.

 

 

Sobe

hotel u srbiji

Hotel Aqua Panon nudi smeštaj u 34 dvokrevetnih i 7 jednokrevetnih soba. Svaka soba poseduje direktnu  telefonsku liniju, klimu, kablovsku tv, mini bar i wifi.

Apartmani

hotel u srbiji

Hotel poseduje 4 komforna apartmana kvadrature oko 57 m2 .

Uređeni u skladu sa svetskim standardima, sadrže dnevnu sobu, spavaću sobu, kupatilo i terasu.

Opremljeni su mini barom, LCD televizorima, kablovskom televizijom, direktnom telefonskom linijom i klimatizovani su.

 

Restoran

hotel u srbiji

Restoran hotela AQUA PANON raspolaže sa 150 mesta i u njemu se služe pansionski i „a la carte“ obroci.

Uživajte u nezaboravnim mirisima i ukusima panonske kuhinje – nezaobilaznom junećem perkeltu, šomloi galuškama i hortobađi palačinkama.

Uz kvalitetnu hranu, nudimo i najraznovrsnija domaća i strana pića, koja će upotpuniti trenutke provedene u našem restoranu.

Spa centar

hotel u srbiji

U našem spa i welness kutku, pored đakuzija, finske saune i sobe za masažu, imate na raspolaganju i unutrašnji bazen sa lekovitom termalnom vodom, temperature 38 oC, pored kojeg se nalazi prostor sa ležaljkama, pogodan za celodnevno opuštanje.

Bazen

hotel u srbiji

Leti, gosti našeg hotela mogu besplatno koristiti otvoreni bazen, dimenzija 18,5 puta 9, dubine 1,5 metara, oko kojeg se nalazi prostor sa ležaljkama i suncobranima. Na samo par koraka od bazena, u prirodnoj hladovini, smešten je bar, sa letnjom baštom.

Zdravstveni turizam

hotel u srbiji

Hotel Aqua Panon se nalazi u Kanjiži – nezaobilaznom mestu na mapi banjskog turizma Srbije zahvaljujući  lekovitoj termalnoj vodi koja više od 100 godina leči reumatska oboljenja i oboljenja zglobova, mišića i nerava.

Gosti hotela Aqua Panon toplom vezom – hodnikom mogu na bezbedan i brz način stići do terapijskog dela Specijalne bolnice za rehabilitaciju Banja Kanjiža.

 

Lovni turizam u Vojvodini

hotel u srbiji

Opstina Kanjiža poseduje još jedan potencijal koji ima dosta dugu tradiciju, a to je lovni turizam koji je zahvaljujući očuvanom bogatom lovnom fondu, omiljen kako medju domaćim tako i medju inostranim lovcima. Lovci iz Italije, Grčke, Nemačke i Srbije već decenijama posećuju lovišta na prostoru Vojvodine i naši su verni gosti. 

Konferencijske sale

hotel u srbiji

Raspolažemo sa dve konferencijske sale, kapaciteta 40 i 70 mesta, tehnički opremljene i klimatizovane.

 

 

 

Svečana sala

hotel u srbiji

Naš restoran se, uz osnovnu dekoraciju, koja je u ceni paketa već od 16 evra, pretvara u idealan prostor za proslavu Vama bitnih događaja!